Posted

Spartas begynderhold er et 10-ugers forløb, skræddersyet til dig, der ønsker en langsom, men sikker start på løberlivet. Vi starter op igen onsdag d. 15. januar og træner kl. 17:30 fra Idrætshuset på Østerbro de følgende 10 onsdage. Målet er, at du bliver i stand til at gennemføre 5 km, når vi afholder vores eget afslutningsløb, som fejres med diplomer, kage og bobler!

Træningen består i starten af skiftevis gang og løb, så ALLE kan være med. Ingen er for langsom til dette hold, og vi garanterer en succesoplevelse, uanset om du har erfaring med at løbe, eller det er allerførste gang, du hopper i løbeskoene.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, kun lyst til at få sved på panden, udfordre dig selv og risikere at møde en masse nye mennesker 🙂

Det koster 220 kr. at deltage. Du tilmelder dig ved at skrive til Rikke Jeberg på [email protected], hvorefter du vil modtage mere information.

Hvis du bagefter vælger at melde dig ind i Sparta, slipper du for at betale indmeldingsgebyr.

Under træning kan du læse mere om, hvilke andre hold, vi tilbyder i Sparta og under “bliv medlem” kan du læse om hvilke fordele, du har som medlem af klubben.