Posted

Spartas Arrangementsudvalg inviterer hermed til 3 gode foredrag, som forhåbentlig kan hjælpe dig til at blive endnu bedre løbende frem mod Nykredit Copenhagen Marathon 2014.
Man kan tilmelde sig 1 foredrag eller alle 3 – det bestemmer man helt selv. Tilmelding til [email protected]. Oplys medlemsnummer ved tilmelding.

Det koster 50 kr. for ikke-medlemmer at deltage, men er gratis for Spartanere.

Søndag den 2. marts kl. 12.30: Undgå skader – forstå din krops biomekanik v. Eivind Møller

  • Kliniks Eivind Møller er en af landets mest kompetente behandlere af løbeskader. Eivind er til daglig behandler for flere af landet bedste langdistanceløbere. Hans erfaring med løbere og sportsfolk igennem mere end 15 år, og hans arbejde som fysioterapeut og osteopat er baggrunden for dette foredrag, der går bag om skademekanismerne og giver løberen værktøjer med hjem til at minimere risikoen for at udvikle en løbeskade.

Søndag den 9. marts kl. 12.30: Løbesko, indlæg og fodskader v. Simon Lübecker **OBS – Tilmelding senst lørdag d. 8 marts kl. 20.00.**

  • Simon Lübecker er en af Danmarks mest kompetente behandlere inden for indlægssåler. Med flere af Danmarks bedste marathonløbere og et hav af motionister som kunder, har Simon hver dag såler ude og hjælper hermed løbere i hele Danmark med at undgå skader. I dette foredrag vil Simon komme ind på, hvornår det kan være relevant at få lavet en indlægssål, give gode råd og vejledninger omkring køb af løbesko samt komme ind på de typiske signaler fra foden, som indikerer, at en skade er på vej.

Søndag den 30. marts kl. 12.30: Styrketræning for marathonløberen v. Anne Møller

  • Anne Møller er en af Kliniks mest kompetente behandlere inden for styrketræning af løbere. Anne har en baggrund fra atletikken, hvor hun har vundet flere danske mesterskaber. Anne vil i dette foredrag gennemgå teorien bag, hvorfor det er en god ide at lave styrketræning som løber, og hvad der kan ske, hvis man negligerer denne del af at være løber. Hvad nytter det at have gode ben, hvis kroppen ikke kan følge med!! Der vil være en praktisk del, hvor test og øvelser, som er gode for løbere, vil blive gennemgået.