Posted

Kære alle.
En af de kommende dag kommer der et opslag på Spartas hjemmeside vedr. tur til La Santa i 2021.
I skal dog alle have muligheden for at tilmelde jer allerede nu.
LØBEUGEN PÅ CLUB LA SANTA, LANZAROTE
Sparta har de sidste 16 år – men undtagelse af 2020 – haft en fællestur til Club La Santa Sport på Lanzarote. Dette gentages i 2021 fra fredag den 25. november til fredag den 3. december. Det forventes at der deltager ca. 60-100 personer fra Sparta.
Yderligere afvikles Club La Santa Running Challenge i dagene søndag til og med onsdag. International Running Challenge på Club La Santa består af 4 løb over 4 dage, hhv. et 10 km road race, et 13 km ridge run, et 5 km beach run og endelig ½ Marathon. Hvis du ønsker at deltage i Running Challenge, skal du tilmelde dig direkte på deres hjemmeside hjemmefra. Tilmelding på La Santa er generelt ikke muligt.
Henset til den uafklarede økonomiske situation i Sparta for 2021 er det på nuværende tidspunkt ikke besluttet om, der bliver givet tilskud til trænere der deltagere i turen.
PROGRAMMET
Ud over løbeugen, kan man deltage i alle de andre sportsaktiviteter, som Club La Santa byder på, samt diverse fællesspisninger. Om der bliver et uddannelsesprogram rettet mod hverdagstrænere vil først blive afklaret senere på året, der vil dog som minimum blive afholdt fælles core-træning en gang om dagen.
Programmet vil blive udsendt i ugen op til afrejsen.
REJSEN
Sparta har forhåndsreserveret 100 pladser med rabat. Der er afgang (tidligt!) fredag den 25. november og hjemkomst ca. kl. 20.00 fredag den 3. november. Der vil også være mulighed for at booke 2 uger med en ekstra uge før løbeugen.
Prisen er afhængig af antal voksne per lejlighed og lejlighedsstandard. Pris per voksen i delt standardlejlighed med 3 voksne er kr. 5.865 for løbeugen. Pris for børn (2-14 år), varierer alt efter antallet af voksne i lejligheden. Pris for børn under 2 år er 100 kr. (ej eget sæde under flyvning).
TILMELDING
Tilmelding er først til mølle.
For at tilmelde dig, skal du indbetale depositum på 1.500 kr. (refunderes ikke i tilfælde af afbud) HER senest den 1. maj. Restbeløbet skal betales senest den 1. september.
Derudover skal du sende en mail til [email protected] med tydelig angivelse af:
1. Hvilken type lejlighed du ønsker.
2. Hvem du ønsker at bo sammen med.
3. Fulde navn, som det fremgår af dit pas (vigtigt, da du ellers risikerer at blive afvist ved afrejse!)
4. CPR-nummer på børn fra 0 – 15 år.
5. Evt. allergi mv. i forhold til mad på flyrejsen.
6. Om du ønsker at medbringe cykel eller løbevogn.
7. Om du ønsker at tilkøbe morgenmad og halvpension.
8. Sparta medlemsnummer.
9. Om du er træner i Sparta
Det vil være muligt at tilmelde sig efter 1. maj, men er pladserne ikke reserveret til Sparta længere, hvorfor man kan risikere at der er udsolgt.
BETINGELSER
I tilfælde af afbud refunderes depositum ikke. Husk at tjekke, om din egen forsikring og evt. kreditkort dækker afbudsforsikring.