Posted

Løbeugen på Club La Santa, Lanzarote

Sparta har de sidste 15 år haft en fællestur til Club La Santa Sport på Lanzarote. Dette gentages i 2020 fra fredag den 20. november til fredag den 27. november. Igen i år forventer vi, at der deltager ca. 80-100 personer fra Sparta.

Yderligere afvikles Club La Santa Running Challenge i dagene søndag til og med onsdag. International Running Challenge på Club La Santa består af 4 løb over 4 dage, hhv. et 10 km road race, et 13 km ridge run, et 5 km beach run og endelig ½ Marathon. Hvis du ønsker at deltage i Running Challenge, skal du tilmelde dig direkte på deres hjemmeside hjemmefra. Tilmelding på La Santa er generelt ikke muligt.

 

Programmet

Derudover kan man deltage i alle de andre sportsaktiviteter, som Club La Santa byder på, samt diverse fællesspisninger. Trænerne i motionsafdelingen kan desuden deltage i det uddannelsesprogram, som breddeudvalget tilbyder. Her vil teori om løb blive blandet godt og grundigt med praktiske øvelser og core-træning.

Programmet vil blive udsendt i ugen op til afrejsen.

Rejsen

Sparta har forhåndsreserveret 100 pladser med 10% rabat med afgang (tidligt!) fredag den 20. november og hjemkomst ca. kl. 20.00 fredag den 27. november. Der vil også være mulighed for at booke 2 uger med en ekstra uge før løbeugen.

Prisen er afhængig af antal voksne per lejlighed og lejlighedsstandard. Pris per voksen i delt standardlejlighed med 3 voksne er kr. 6000 for løbeugen og kr. 8200 per voksen for 2 uger. Pris for børn (2-14 år) er kr. 3600 uanset opholdets længde. Pris for børn under 2 år er 100 kr.

 

Tilmelding

Tilmelding er først til mølle.

For at tilmelde dig, skal du indbetale depositum på 1.000 kr. (refunderes ikke) HER senest den 1. maj. Restbeløbet skal betales senest den 1. september.

Derudover skal du sende en mail til [email protected] med tydelig angivelse af:

1.       Hvilken lejlighed du ønsker.

2.       Hvem du ønsker at bo sammen med.

3.       Fulde navn, som det fremgår af dit pas (vigtigt, da du ellers risikerer at blive afvist ved afrejse!)

4.       CPR-nummer på børn fra 0 – 15 år.

5.       Evt. allergi mv. i forhold til mad på flyrejsen.

6.       Om du ønsker at medbringe cykel eller løbevogn.

7.       Om du ønsker at tilkøbe morgenmad og halvpension.

8.       Sparta medlemsnummer.

9.       Om du er træner i Sparta

 

Betingelser

I tilfælde af afbud refunderes depositum ikke. Husk at tjekke, om din egen forsikring og evt. kreditkort dækker afbudsforsikring.

 

Facebookgruppe

Med henblik på praktisk koordinering under opholdet på La Santa er der oprettet en facebookgruppe “Sparta Club La Santa”. Find gruppen HER