Posted

Løbeugen på Club La Santa, Lanzarote

Running challenge/løbeuge på Club La Santa (http://www.clublasanta.dk/), Lanzarote, afvikles nov. 24 – 27, 2019.

Club La Santa Running Challenge (https://www.clublasanta.com/da/sport-og-motion/events/international-running-challenge/international-running-challenge) består af 4 løb over 4 dage, hhv. et 10 km road race, et 13 km ridge run, et 5 km beach run og endelig ½ Marathon. Desuden kan man deltage i træningsprogrammet for Spartas hverdagstrænere samt alle de andre sport aktiviteter Club La Santa byder på.

Sparta har forhåndsreserveret 100 pladser med 10% rabat med afgang (tidligt!) fredag d. 22. nov. og hjemkomst (ca. kl. 20) fredag d. 29. nov. Der vil også være mulighed for at booke 2 uger med en ekstra uge før løbeugen.

Pris er afhængig af antal voksne personer/lejlighed og standard af lejlighed. Pris/voksen i delt standard lejlighed med 3 voksne er. kr. 5.650 for løbeugen og. kr. 7.750/voksen for 2 uger. Pris for børn (2-14 år) er kr. 3.600 uanset opholdets længde.

Skriv til [email protected], hvis du vil med. Først til mølle.

Posted

Hvert år tager en stor gruppe spartanere til Club La Santa i november for at deltage i The International Running Challenge. I år tager vi af sted fredag den 22/11 om morgen og kommer hjem igen fredag den 29/11 om aftenen.

De fleste deltager i konkurrencen. Derudover deltager trænerne i det træningsprogram, som Sparta har lagt for ugen. Hvis du ikke er træner, er det frivilligt om du vil deltage.

Prisen for at deltage afhænger af hvilken lejlighed du ønsker at bo i og hvor mange I bor i lejligeheden.

For yderligere information:https://motion.sparta.dk/begivenhed/la-santa-uge/

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jan Bryding på [email protected] eller Klaus Qvortrup på [email protected],dk.