Posted

I dag blev sidste runde af Cross Nationals afviklet i Roskilde, og her skulle de danske mestre kåres såvel individuelt som for hold.

Og lad os bare starte med det første holdmesterskab, der blevet hevet hjem af vores U20 piger, der vandt Cross Nationals samlet og hermed DM ganske sikkert. Det blev samtidig også til et individuelt DM til Sofia Thøgersen i 14-15 års klassen med Madeleine Rasmussen på bronzepladsen. Netop Sofia Thøgersen og Madeleine Rasmussen har sammen med Elisabeth Rønnstad, Sarah Glad og Luna Olsen tegnet holdet gennem sæsonen.
Videre til vores senior kvinder som også blev danske mestre for hold i cross i dag og dermed kunne smykke sig med de eftertragtede DIF-medaljer. Holdet der har bestået af Simone Glad, Marie Holst Mørch, Kathrine Højgaard Hansen, Stine Muldbak Andersen og Nanna Bové vandt ganske suverænt foran Odense, mens vores 2. hold faktisk også kom på podiet med en flot bronzeplads.
Vores herre senior leverede også en rigtig god indsats i sidste runde og kunne derfor rykke op på bronzepladsen til DM for hold lige foran vores 2. hold, der blev nr. 4. Førsteholdet har gennem sæsonen bestået af Esben Krogh Rasmussen, Richard Dion, Nikolaj Dam, Thomas Andersen og Gerald Reed Dolan.
Sidst men ikke mindst så blev det også til et tredje DM for hold, da vores herre masters vandt helt suverænt med Anders Götze, Brian Grønnegaard, Jacob Rørdam, Kim Godtfredsen, Christian Friis og Kent Nørmark på holdet.
Der blev således kåret danske mestre i 5 forskellige holdkategorier og Sparta satte sig på 3 af mesterskaberne, så det må siges at være aldeles fremragende.
På gensyn til næste sæson!