Posted

Af Anders Staffe

Fredag den 27. september mødtes 53 spartanere på Hovedbanegården for at tage til Berlin Marathon. Turen til Berlin foregik med bus og færge og gik helt efter planen. Som det første blev der hentet startnumre på den imponerende messe i Berlin, hvor der var rigtig mange mennesker og derfor lidt ventetid.

Lørdagen var til fri disposition, og en del af gruppen valgte at tage til Frühstück Lauf, hvor der var arrangeret transport til og fra hotellet. Vejrudsigten til om søndagen blev ligeledes nærstuderet, da der desværre var udsigt til regn om søndagen.

Søndag var så maratondag, og vejret var desværre ikke med os. Alt efter hvilke startgruppe man var i, så begyndte det at regne ved halvmaratondistancen, og det forsatte med varierende styrke de næste 2-3 timer. De fleste måtte navigere ud og ind mellem vandpytter på den resterende del af ruten.

Om aftenen blev strabadserne fejret med en sejrsmiddagsbuffet på hotellet. I den anledning blev der uddelt forskellige præmier til deltagerne på turen. I blandt løberne var der 7 nye personlige rekorder, og de blev blandt andet fejret med en enkelt eller to i baren, omend de fleste gik tidligt i seng.

Dagen efter var der ganske stille på vej hjem i bussen, hvor der på turen hjem blev holdt et lille stop ved Calle, hvor der blev handlet godt ind af slik, nutella osv.

Det var 14 år i træk, at Jesper Simonsen stod for en fremragende planlagt og veludført tur til Berlin. Jesper har besluttet, at det var sidste år, han arrangerende tur til Berlin, så vi håber, at der er nogen, der vil tage over for Jesper og arrangere en tur næste år.

Posted

Der var en stor delegation af Spartanere, der drog til Berlin fredag den 26. september. De fleste af dem skulle løbe marathon i byen, og dem, der ikke skulle, ville være på sidelinjen og heppe.

Det blev en flot og udbytterig tur. Se Resultat 41. Berlin Marathon 2014 for de 106 Spartanere, som gennemførte løbet.

Alle resultater kan ses her: http://results.scc-events.com/2014/