Team Øbro er et træningstilbud til løbere, hvor let træning og socialt samvær er i fokus.
Vi tilbyder løbetræning på distancer mellem 5 og 8 km i tempoet 7:30 minutter pr. km. Vi løber tre forskellige ruter i efterår og vinter, på både indre og ydre Nørrebro og indre by ved Marmorkirken. Vi træner mandage og onsdage, og du kan vælge mellem at løbe enten 5½ km, 7½ km eller 9½ km. Holdet deltager i relevante Sparta løb. Når vi deltager i løbene, løber trænerene med på distancen, så du altid har en at følges med. Vi afvikler et antal sociale arrangementer, som er med til at skabe et miljø om løb, som en holdsport med en stærk social profil.

For dig der løber 5km på 35 - min.
Mandag og onsdag, mødested: I Idrætshuset
Vibeke Evert
Vibeke er træner på Team Øbro
Morten Hvedsteen Steen
Morten har løbet i Sparta siden 2012. Morten var med til at starte Team Øbro i sommeren 2015 og er træner for holdet. Morten løber gerne sammen med løbevennerne, men nyder også de lange ture alene. Han deltager jævnligt i både små og store løb, på distancerne 5 km, 10 km, og halvmaraton. Morten har været med til at skabe Løbekammeraterne, ligesom han også er en af arkitekterne bag Team HinkeSteen. Morten er fast fotograf for Spartas begynderhold, hvilket giver ham en mulighed for at dyrke sin store interesse for fotografering.
Bente Frøkjær
Bente har været medlem af SPARTA siden 1990 og har i perioden 2002-2013 været træner for Team Talenterne. Hun er træner på Begynderholdet, som hun tog initiativ til at starte i 2009, og hjælpetræner på Team Øbro, som hun var med til at starte i 2015. Hun er desuden træner på lørdagens marathontræning. Bente har gennemgået træneruddannelse i såvel DAF som Sparta regi. Bente har løbet mange maraton, et utal af halvmaraton og andre (kortere) løb.
Asger Von Wenck
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/groups/1638253959739380/