Start dagen på den absolut bedste måde.
Uanset om du lige skal have rystet benene fra en tidligere træning, gerne vil brænde lidt kalorier af eller bare have lidt ekstra kilometer og stadig gerne vil være frisk til enten en senere træning eller til dagen efter, så er Sparta Early Runners lige noget for dig.
Vi løber som minimum 5 km, dog max. 1 time hver onsdag og fredag morgen med start fra Spartas klubhus kl. 6:30. Om tirsdagen er vi kun på stadion, hvor vi løber baneintervaller.
Huset bliver åbnet kl. 6:15, så der vil være mulighed for at klæde om og stille sine ting.

Vi følges ad de første kilometer og derefter dels der op i tempo og distance - afhængig af hvem der dukker op.

Vi staser på at have en kop kaffe klar til dig efter træningen og der vil være mulighed for at bade, så man kan møde frisk på jobbet.

Hvis du har en Spartatrøje, vil vi opfordre dig til at løbe i den, da vi gerne vil reklamere for vores nye morgenhold.

Covid-19: Holdet mødes hver gang foran Spartas klubhus. Opbevaring og omklædning i klubhuset. Husk at holde afstand til hinanden!

4:30 - 7:30
Tirsdag , onsdag og fredag kl. 6:30 (Mødested: Foran Spartas klubhus)
Vanessa Suhr Diaz
Vanessa har været aktiv løber siden 2000 og har lige siden også været fuldtidsansat på Spartas kontor. Hun er uddannet personlig træner og har i mange år undervist i og dyrket spinning og styrketræning. Hun har også gennemgået DGI's løbetræneruddannelse med fokus på begyndere og 5/10 km distancerne.
Lonnie Møller Jensen
Lonnie er træner på Sparta Early Runners.
Kjeld Adam
Kjeld er hjælpetræner på holdet.
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/groups/165245100806262/