Start dagen på den absolut bedste måde.
Uanset om du lige skal have rystet benene fra en tidligere træning, gerne vil brænde lidt kalorier af eller bare have lidt ekstra kilometer og stadig gerne vil være frisk til enten en senere træning eller til dagen efter, så er Sparta Early Runners lige noget for dig.
Vi løber som minimum 5 km, dog max. 1 time hver onsdag og fredag morgen med start fra Spartas klubhus kl. 6:30. Om tirsdagen er vi kun på stadion, hvor vi løber baneintervaller.
Huset bliver åbnet kl. 6:15, så der vil være mulighed for at klæde om og stille sine ting.

Vi følges ad de første kilometer og derefter dels der op i tempo og distance - afhængig af hvem der dukker op.

Vi staser på at have en kop kaffe klar til dig efter træningen og der vil være mulighed for at bade, så man kan møde frisk på jobbet.

Hvis du har en Spartatrøje, vil vi opfordre dig til at løbe i den, da vi gerne vil reklamere for vores nye morgenhold.

4:30 - 7:30
Tirsdag , onsdag og fredag kl. 6:30
Vanessa Diaz Suhr
Vanessa har været aktiv løber siden 2002 og har lige siden været fuldtidsansat i Sparta. Hun er uddannet personlig træner og har i mange år undervist i og dyrket spinning og styrketræning. Hun har netop gennemgået DGI's løbetræneruddannelse med speciale i begyndere.
Lonnie Møller Jensen
Lonnie er hjælpetræner på Team FemEnKvart og træner på Sparta Early Runners. Hun har gået til gymnastik i 25 år og har ligeledes gået til fodbold i 22 år. Hun har (i forbindelse med at hun selv har spillet elitefodbold i OB) undervist drenge på fodbold talentcamp. I 2011 startede hun som 'løber'. I 2012 løb hun sit første maraton, og har løbet 1-2 marathon hvert år siden. Idag løber hun 4 gange om ugen og går til yoga 1-2 gange om ugen. Hun har de sidste (snart) 3 år været aktiv løber hos Team Tvilling, og har i den forbindelse gennemført CPH marathon 3 gange med løbevogn. Til cph halvmarathon 2017 var hun fartholder på pace 5:40.
Kjeld Adam

Ingen træningsplan

https://www.facebook.com/groups/165245100806262/