Dette tilbud er et gratis tilbud til dig, som gerne vil løbe 10 km til Royal Run. Vi har sammensat et kvalitetsprogram, som er afvekslende og inspirerende, og som bygger dig langsomt op til at blive klar den 21. maj 2018, når vi alle skal ud og løbe med Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik.

Sparta stiller sine uddannede trænere til rådighed, så du får en fantastisk oplevelse, uanset hvilket niveau du er på. Træningen er gratis, og det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig på https://www.dgi.dk/loeb/arrangementer/201821068013

Vi mødes i hallen i Idrætshuset, Østerbro på Gunnar Nu Hansens Plads 7, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

Vi har hold i følgende tempi (min/km): Hold 1 - 7:00, Hold 2 - 6:30, Hold 3 - 6:00, Hold 4 - 5:30 og Hold 5 - 5:00. Alle hold varmer op 30 sek. langsommere.
Onsdage kl. 18:00. Første gang den 21. marts. Sidste gang onsdag den 16. maj 2018.
Anne Mette Rasmussen
Bjarne Højegaard
Bjarne er træner for Dream Team, som træner tirsdag og torsdag. Bjarne har været medlem af Sparta siden 1998. Har du spørgsmål til træningsplanen, kan du skrive til Bjarne på [email protected]
Catharina Stenholm
Catharina er træner på Team Femenhalv og har været medlem af Sparta siden 2014. Hun er certificeret DGI & DAF løbetræner og følger løbende træneruddannelsen i Sparta. Catharina har erfaring som løbetræner fra Novogruppens løbeklub, hvor hun træner nye løbere og lettere øvede. Selv løber hun varierende distancer og deltager i korte løb såvel som maraton. Catharina lægger vægt på, at det både skal være sjovt og udviklende at komme til træning.
Charlotte Nedergaard
Charlotte har været medlem af Sparta siden januar 2011. Hun er træner for Team Femenhalv, som træner i tempo 5:30 min/km tirsdag og torsdag. Før det var hun træner for Dream team (5:40 min/km). Charlotte er uddannet DAF motionsløbetræner og følger løbende træneruddannelsen i Sparta. Hun løber gerne maraton og andre løb – såvel lange som korte. Er derudover meget interesseret i styrketræning i forhold til løb.
Gary Green
Gary har været medlem af Sparta siden 2014, har gennemført 2 maraton og omkring 50 halvmaraton. Han elsker at løbe og træne. Bevægelse giver os så mange fordele. Gary taler dansk med en stærk skotsk accent, men forstår flydende dansk. Han har boet i Danmark siden 2005. Gary mediterer gerne og gør det så ofte, han kan. Han siger, at det er godt at træne vores tanker med henblik på at løbe lange distancer, og meditationen giver et positivt livssyn. Gary er lørdagstræner i tempo 5:30.
Gunna Bastrup
Hanne Riis
Inge Bendix
Kirsten Prien
Kristine Honoré
Lonnie Møller Jensen
Lonnie er hjælpetræner på Team FemEnKvart og træner på Sparta Early Runners. Hun har gået til gymnastik i 25 år og har ligeledes gået til fodbold i 22 år. Hun har (i forbindelse med at hun selv har spillet elitefodbold i OB) undervist drenge på fodbold talentcamp. I 2011 startede hun som 'løber'. I 2012 løb hun sit første maraton, og har løbet 1-2 marathon hvert år siden. Idag løber hun 4 gange om ugen og går til yoga 1-2 gange om ugen. Hun har de sidste (snart) 3 år været aktiv løber hos Team Tvilling, og har i den forbindelse gennemført CPH marathon 3 gange med løbevogn. Til cph halvmarathon 2017 var hun fartholder på pace 5:40.
Majbrit Demant
Majbrit har siden starten af 2013 været træner på mandag/onsdags holdet, som løber i hastigheden 5:15 min/km. Hun er nu rykket et hold og er træner på Team Five Star, som træner i 5:00 tempo mandag og onsdag. Majbrit har været medlem af SPARTA siden 2010. Hun løb sit første maraton i 2007, hvor hun havde trænet sammen med Spartas søndagstræning. Majbrit har siden løbet flere maraton og et utal af andre (kortere) løb. Udover løb dyrker hun triathlon, styrketræning, trailløb og yoga.
Mette Udesen
Mette Udesen er træner for Team Five Star, som træner i tempo 5:00 mandag og onsdag. Hun har været medlem af Sparta siden 2007 og har været hjælpetræner (trænervikar) på High 5 og lørdagstræner i et par sæsoner. Den gode stemning på holdet og et fantastisk gå-på-mod er med til at fastholde et stort fremmøde, selv når vejret ikke er det mest strålende. Mette har en ambition om en gang ugentligt at træne trailløb i skov og bakker for at mindske skader og øge løbeglæden.
Nanna Løvborg
Rene Evald
Rene har været medlem af Sparta siden 2014, hvor han har været fast løber på team femenhalv. Siden marts 2016 har han været træner på holdet. Rene har stor træner erfaring fra fodboldverdenen, inden det blev løberiet, der vandt. Han er både til korte og lange ture, og har flere løb på cv'et.
Tamara Radovic
Se holdets træningsplan her
https://www.dgi.dk/loeb/arrangementer/201821068013