Next Level er det oplagte hold for dig, der vil løbe i et roligt tempo og mellem 5 og 10 km. Vores andre hold løber typisk +10 km, men her er distancerne altså lidt kortere.
Distancen går ned på 5 km, hver gang vores særlige begynderhold slutter 3 gange om året.
Det kræver medlemskab af klubben for at deltage.

5-10 km i tempo 5.30 - 6.30 min/km
Mødested i Idrætshuset, tirsdag/torsdag
Susanne Michaelsen
Susanne Michaelsen er træner på Next Level
Mette Udesen
Mette Udesen er træner for Team Five Star, som træner i tempo 5:00 mandag og onsdag. Hun har været medlem af Sparta siden 2007 og har været hjælpetræner (trænervikar) på High 5 og lørdagstræner i et par sæsoner. Den gode stemning på holdet og et fantastisk gå-på-mod er med til at fastholde et stort fremmøde, selv når vejret ikke er det mest strålende. Mette har en ambition om en gang ugentligt at træne trailløb i skov og bakker for at mindske skader og øge løbeglæden.
Rikke Jeberg
Rikke er leder af Begynderholdet og har været medlem af Sparta siden 2008. Hun har været træner på begynderholdet siden 2011. Hendes engagement, smittende humør og løbeglæde er til stor motivation for de spirende løbetalenter på begynderholdet. Rikke har fungeret som fartholder på flere maraton og har selv løbet flere af slagsen. Rikke træner svømning og cykling ud over løbetræningen for at kunne deltage i tri-stævner.
Marie-Louise Bjarkov
Marie-Louise er hjælpetræner på Begynderholdet.
Se holdets træningsplan her