Den typiske løber på Team Five Star løber 10 km på 45 - 50 min. Holdet vil varme op i et langsomt tempo for derefter at øge tempoet i henhold til programmet.
Vi er et løbefællesskab, der har det sjovt. Vi har tre overordnede værdisæt for holdet.

Variation
Programmet er tilrettelagt i forhold til de store løbekonkurrencer, som ligger spredt i løbet af året. De korteste træningsture er ca. 10 km og de længste ca. 16 km. Vi gør os umage ved kontinuerligt at udarbejde nye løberuter, og der må gerne være lidt kultur eller nogle gode historier flettet ind undervejs.
Træningsplanerne er tilrettelagt med udgangspunkt i Brian Dåsbjergs koncepter for progression og restitution. Der veksles imellem intervaltræning, fartlege, tempoture og distancetræning. Der trænes iltoptagelse, perioder med udholdenhedstræning, perioder med hurtigheds- og tekniktræning og perioder, hvor vi restituerer.

Det sociale aspekt
Om du kommer for motionens skyld, for at slå personlig rekord eller blot er glad for det sociale samvær, så byder holdet dig velkommen. Vi har1-2 holdaftener årligt med god stemning, hvor du kan udveksle løbeerfaringer og oplevelser med andre løbere på samme niveau.

Forbedring
Du får præcis det ud af din træning, som du ønsker. Vi vil gerne opmuntre til, at du sætter dig nogle mål, som gerne må være ambitiøse, og vi hjælper dig med at følge op på dine mål. Vores erfaring viser, at hvis du følger træningen og løber masser af intervaller, så kan du stadig forbedre dig.

Du kan finde holdet på Facebook: Sparta Team Five Star.

Covid-19: Holdet mødes hver gang foran Idrætshuset. Opbevaring og omklædning i Idrætshuset. Husk at holde afstand til hinanden!

For dig der løber 10km på 45-50 min
Mandag og onsdag (Mødested: Foran indgang til Spartas klubhus)
Henning Steffan Jensen
Henning er træner på Team Five Star
Per Nielsen
Per er træner på lørdagens maratontræning. Han har løbet altid og har været med i Sparta siden 2015. Til daglig er han hjælpetræner hos Team Five Star. Per løber alt fra 5 km til maraton. Han løber også trail og ultratrail og har endvidere løbet et 100 km løb!
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/groups/277977932271301/?fref=nf