Den typiske løber på Team Five Star løber 10 km på 45 - 50 min. Holdet vil varme op i et langsomt tempo for derefter at øge tempoet i henhold til programmet.
Vi er et løbefællesskab, der har det sjovt. Vi har tre overordnede værdisæt for holdet.

Variation
Programmet er tilrettelagt i forhold til de store løbekonkurrencer, som ligger spredt i løbet af året. De korteste træningsture er ca. 10 km og de længste ca. 16 km. Vi gør os umage ved kontinuerligt at udarbejde nye løberuter, og der må gerne være lidt kultur eller nogle gode historier flettet ind undervejs.
Træningsplanerne er tilrettelagt med udgangspunkt i Brian Dåsbjergs koncepter for progression og restitution. Der veksles imellem intervaltræning, fartlege, tempoture og distancetræning. Der trænes iltoptagelse, perioder med udholdenhedstræning, perioder med hurtigheds- og tekniktræning og perioder, hvor vi restituerer.

Det sociale aspekt
Om du kommer for motionens skyld, for at slå personlig rekord eller blot er glad for det sociale samvær, så byder holdet dig velkommen. Vi har1-2 holdaftener årligt med god stemning, hvor du kan udveksle løbeerfaringer og oplevelser med andre løbere på samme niveau.

Forbedring
Du får præcis det ud af din træning, som du ønsker. Vi vil gerne opmuntre til, at du sætter dig nogle mål, som gerne må være ambitiøse, og vi hjælper dig med at følge op på dine mål. Vores erfaring viser, at hvis du følger træningen og løber masser af intervaller, så kan du stadig forbedre dig.

Du kan finde holdet på Facebook: Sparta Team Five Star.

Covid-19: Holdet mødes hver gang foran Idrætshuset. Opbevaring og omklædning i Idrætshuset. Husk at holde afstand til hinanden!

For dig der løber 10km på 45-50 min
Mandag og onsdag (Mødested: Foran indgang til Spartas klubhus)
Mette Udesen
Mette Udesen er træner for Team Five Star, som træner i tempo 5:00 mandag og onsdag. Hun har været medlem af Sparta siden 2007 og har været hjælpetræner (trænervikar) på High 5 og lørdagstræner i et par sæsoner. Den gode stemning på holdet og et fantastisk gå-på-mod er med til at fastholde et stort fremmøde, selv når vejret ikke er det mest strålende. Mette har en ambition om en gang ugentligt at træne trailløb i skov og bakker for at mindske skader og øge løbeglæden.
Jannik T. Andersen
Jannik er træner for Team Femenkvart, som træner mandag og onsdag. Han er desuden fartholder for søndagens marathontræning i tempo 5:30. Han har været medlem af Sparta siden 2013. Han løb sit første marathon i 2012, hvor han havde trænet sammen med Spartas søndagstræning. Jannik har siden løbet flere marathons og en række andre (kortere) løb. Jannik prioriterer, at træningen skal være udviklende, og han sætter endvidere stor pris på det sociale samvær samt den gode og motiverende stemning på holdet.
Per Nielsen
Per er træner på lørdagens maratontræning. Han har løbet altid og har været med i Sparta siden 2015. Til daglig er han hjælpetræner hos Team Five Star. Per løber alt fra 5 km til maraton. Han løber også trail og ultratrail og har endvidere løbet et 100 km løb!
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/groups/277977932271301/?fref=nf