På begynderholdet er målet at blive i stand til at løbe 5 km. Der starter et nyt begynderhold tre gange om året (forår, efterår og vinter), typisk i januar, april og august.

Et begynderforløb varer 10 uger, og der er fælles træning hver onsdag kl. 17:30. Mødestedet er i Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads 7, Østerbro, og vi løber i og omkring Fælledparken.

Efter man har afsluttet begynderforløbet, er der mulighed for at fortsætte på et af de mange øvrige hold i Sparta. Man løber distancer fra 5 km og i mange forskellige tempi. Se alle Spartas forskellige træningstilbud på hjemmesiden.

Det koster 220 kr. at deltage i det 10-ugers begynderforløb. Melder du dig efterfølgende ind i Sparta, undgår du at betale indmeldelsesgebyr.

Du tilmelder dig begynderholdet her

Obs! Begynderholdet er ikke en del af træningstilbuddet for medlemmer, men er et separat træningsforløb, som kræver særskilt tilmelding.

5:45 - 8:00 min/km
Hver onsdag i 10 uger. Næste hold starter onsdag den 11. januar
Inge Bendix
Rikke Jeberg
Rikke er leder af Begynderholdet og har været medlem af Sparta siden 2008. Hun har været træner på begynderholdet siden 2011. Hendes engagement, smittende humør og løbeglæde er til stor motivation for de spirende løbetalenter på begynderholdet. Rikke har fungeret som fartholder på flere maraton og har selv løbet flere af slagsen. Rikke træner svømning og cykling ud over løbetræningen for at kunne deltage i tri-stævner.
Maja Christoffersen Holm
Maja er træner for Begynderholdet. Maja har været medlem af Sparta siden 2009, hvor hun også løb sit første maraton efter at have fulgt Spartas søndagstræning. Siden er det blevet til flere maratons, halvmaratons og mange kortere løb. Maja har deltaget flere gange i løbeugen på La Santa og fulgt Spartas uddannelsesprogram for trænerne. Maja lægger stor vægt på det sociale fællesskab på holdet, såvel som i klubben. Derfor er hun også medlem af Spartas Arrangementsudvalg, hvor hun er formand.
Jan Kjærsgaard Sørensen
Jan har været medlem af Sparta siden 2000. Han er træner på Next Level og var med til at starte træningsholdet 5:00 tirsdag og torsdag (det nuværende High Five) i 2007 og var træner for holdet indtil 2012. Jan har også været træner for Team Femenhalv, som træner i tempo 5:30 min/km tirsdag og torsdag. Han var desuden i en del år træner på maratontræningen om lørdagen.
Britt Lindblad
Merete Røder
Merete er hjælpetræner på Begynderholdet.
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/groups/252727241496391/