Er du lettere skadet, trænger du til en pause fra løb, eller har du brug for at styrke dine ben og core, har du mulighed for at være med til basistræning hver torsdag. Her laver vi styrke- og stabilitetstræning af de store muskelgrupper i benene samt af coremuskulaturen (mave og ryg). Det er træning, hvor vi får sved på panden. Dog finder vi gerne alternative øvelser undervejs, så du får mest muligt ud af træningen på trods af lidt skavanker.
Mødestedet er i idrætshuset kl. 17.30. I vinterhalvåret trænes der på Nørre Fælled Skolen på Biskop Krags Vænge.

Du kan følge Basistræning på facebook: Basistræning (Sparta)

Covid-19: Der mødes og trænes hver gang ved motionslegepladsen i Fælledparken ved Jagtvej. Her er mulighed for opbevaring af tasker. Man kan klæde om i Idrætshuset.

Alternativ træning
Torsdag kl. 17.30 (Mødested: Motionslegepladsen i Fælledparken ved Jagtvej)
Sarah Ven
Sarah har siden starten af 2011 været træner for Team MiddelFart, som træner mandag og onsdag. Hun er derudover træner for Spartas Basistræning om tirsdagen. Sarah holder sig fortrinsvis til kortere distance op til halvmaraton, men har dog løbet et maraton. Hun deltager i Spartas træneruddannelse og supplerende styrketræningsuddannelse. Løb på holdet bliver kombineret med styrke, teknik og leg, så kroppen kan holde til at træne. En gang imellem kan der snige sig en historietur ind i træningsprogrammet, hvor vi går på opdagelse i København. Træning skal være sjovt, socialt og udfordrende for hele holdet.

Ingen træningsplan

https://www.facebook.com/groups/427483970625782/