Spartas bakketræning finder sted hver lørdag hele året i Dyrehaven.
Vi mødes altid kl. 10:00 ved parkeringspladsen overfor børnehaven ved Røde Port og Klampenborg Station. (Sidste tog kommer ind kl. 9:50).
Der vil være depotbil, så du kan medbringe taske og tørt tøj.
Vi forsøger også at have vand med, men medbring gerne din drikkedunk for en sikkerheds skyld.
Alle kan være med, da der trænes efter tid og altså ikke distance.

Bakketræningen har til formål at styrke muskulaturen og har fokus på styrke og teknik. Til bakketræningen er det således antal gange op og ned ad bakkerne, der tæller, og ikke distancen.

Træningen skal ses som supplement til den øvrige træning i løbet af ugen, hvor vi typisk træner intervaller på hverdage, bakker på lørdage og så langt og langsomt på søndage (LSD - Long Slow Distance - Udholdenhed).

Alle niveauer
Lørdage kl. 10:00 i Dyrehaven. Hele året.
Per Nielsen
Per er træner på lørdagens maratontræning. Han har løbet altid og har været med i Sparta siden 2015. Til daglig er han hjælpetræner hos Team Five Star. Per løber alt fra 5 km til maraton. Han løber også trail og ultratrail og har endvidere løbet et 100 km løb!
Jan Bryding
Jan har fulgt Spartas trænerkurser med Brian Dåsbjerg fra Danish Sports Academy. Han er årgang 1966 og har løbet, siden han var 20 år gammel. Jan har været medlem af Sparta siden 2008 og træner for Team Easy Run siden 2010 frem til efteråret 2016, hvor han var med til at starte et nyt hold: Sparta Late Runners. Jan har boet i New York i 3 år, hvor han løb med New York Road Runners. Jan synes, det er fantastisk givende og motiverende at se holdets løbere udvikle sig og nå deres mål. Han ser det som en spændende udfordring at sammensætte træningsplaner og holde sig opdateret omkring nye træningsteknikker. Jan er fra januar 2017 formand for Spartas Breddeudvalg.
Se holdets træningsplan her