Holdet vil varme op i et langsomt tempo, for derefter at øge tempoet i henhold til programmet.
Holdet er fortrinsvis planlagt til at være for let øvede løbere, som gerne vil have sat lidt mere struktur og fart på deres løb, og som også gerne vil have en social oplevelse sammen med andre løbere. Træningen er tænkt at toppe omkring maj/juni i forbindelse med Sparta's Kvindeløb og marathon og i september i forbindelse med fx Copenhagen Halfmarathon. Der vil indgå forskellige former for træning, der vil tage hensyn til større fællesløb og restitutionsmåneder. Træningen er tilrettelagt med henblik på, at man træner mandag/onsdag, og her er taget hensyn til interval vs tempoture, så man ikke bliver overtrænet.

Følg holdet på facebook: Sparta Team Seksløberne

For dig der løber 10km på 60-65 min
Mandag og onsdag
Bente Ege
Bente er træner på Team Seksløberne, som træner i tempo 6:00 min/km mandag og onsdag. Bente er desuden fartholder på marathontræningen om søndagen og fartholder ved Spartas mange forskellige løb. Bente har været medlem af Sparta siden 2011 og har løbet mange maraton, et større antal halvmaraton og kortere løb. Hun lægger stor vægt på, at træningen skal være varieret, og at det skal være sjovt at komme til træning. Det sociale fællesskab på holdet, kombineret med at hjælpe løberne til at opnå forbedringer i forhold til deres løb er et fokusområde for Bente.
Katharina Beckmann
Katharina er træner på Team SeksLøberne samt vores Coretræner om onsdagen.
Kennet Danielsen
Jeg hedder Kenneth og er hjælpetræner på teamet og har løbet on and off i mange år, men begyndte først at blive seriøs omkring min træning i november 2014, fra hvornår jeg betragter mig som løber. Langdistance blev jeg bidt af i 2017 og har i runde tal 100 halvmarathon og 10 marathon bag mig, men jeg har ingen favoritdistance. Min holdning til løb er, at det skal være sjovt, udviklende, udfordrende og aldrig en sur pligt. Løb er glæde og det skal træningen og samværet imellem løberne udstråle. Mit motto som løber er: Det bedste værktøj en løber har er tålmodighed. Mine pr: 3K – 11:36, 5K – 20:37, 10K – 42:45, Halvmarathon 1:37, Marathon 3:49
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/search/top/?q=sparta%20team%20seksl%C3%B8berne