Træningsplanen er udarbejdet ud fra, at formen skal toppe til Berlin Halvmarathon i april og Copenhagen Marathon i maj samt CPH halv marathon i september. Ud over mandag og onsdag foreslås det, at du træner lange ture lørdag.
Holdet vil varme op i et langsomt tempo for derefter at øge tempoet i henhold til programmet

For dig der løber 10km på 55-60 min
Mandag og onsdag
Bjarne Højegaard
Bjarne er træner for Team EM, som træner mandag og onsdag og desuden med på vores Core Trænings Team. Bjarne har været medlem af Sparta siden 1998 og har rigtig meget erfaring om løb og skadesforebyggelse.
Erik Hvass Frandsen
Erik er træner for Team EM, som træner mandage og onsdage. Han har været medlem af Sparta siden 2008. Erik løb sit første maraton i 2009 og har løbet flere siden. Han har flere gange deltaget i løbeugen på La Santa og fulgt uddannelsesprogrammet for hverdagstrænerne. Han har fået undervisning af Brian Dåsbjerg (Danish Sports Academy) på flere træningslejre og været på DAF’s løberseminar. Sidste træneruddannelse var Marts 2019, som blev afholdt af Brian Dåsbjerg. Erik har fokus på kvalitet, udvikling og den gode stemning på træningsturene. Erik har løb som sin fortrukne sportsaktivitet og har deltaget i et utal af mellemdistanceløb.
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/groups/402907059873647/