Træningsplanen er udarbejdet ud fra, at formen skal toppe til Berlin Halvmarathon i april og Copenhagen Marathon i maj samt CPH halv marathon i september. Ud over mandag og onsdag foreslås det, at du træner lange ture lørdag.
Holdet vil varme op i et langsomt tempo for derefter at øge tempoet i henhold til programmet

For dig der løber 10km på 55-60 min
Mandag og onsdag
Maibritt Møller Bryding
Maibritt er træner for Team EM, som træner i tempo 5:45 min/km mandag og onsdag. Hun har fået undervisning af Brian Dåsbjerg (Danish Sports Academy) på flere træningslejre, har gennemført SATS' løbeuddannelse, har undervist i løb i både SATS, Fitnessdk og Tri4 og været på DAF's løberseminar. Hun er vild med at undervise og elsker at coache løbere, så de kan udvikle sig og løbe de intervaller, de ikke selv troede, var mulige. Maibritt startede med at løbe som 32-årig, hvor hun meldte sig ind i Sparta (2001). Dengang kunne hun ikke løbe 5 km, men knap 2 år senere løb hun sit første maraton, året efter løb hun to mere, og i 2010 prøvede hun kræfter med en Ironman i København.
Erik Hvass Frandsen
Erik er træner for Team EM, som løber i tempo 5:45 mandage og onsdage. Han har været medlem af Sparta siden 2008. Erik løb sit første maraton i 2009 og har løbet flere siden. Han har flere gange deltaget i løbeugen på La Santa og fulgt uddannelsesprogrammet for hverdagstrænerne. Erik har fokus på kvalitet, udvikling og den gode stemning på træningsturene. Erik har løb som sin fortrukne sportsaktivitet og har deltaget i et utal af mellemdistanceløb.
Annette Laursen
Annette er hjælpetræner på Team EM, som løber i tempo 5:45 mandag og onsdage. Hun har været medlem af Sparta siden 2015. Løb sit første marathon i 2016/CPH. Endvidere løbet CPH i 2017 og en del halvmaraton, bla ”de 3 broer”, ”North coast beach marathon”, ”Eventyrløbet” osv. Deltager i øvrigt ivrigt i lørdags eller søndags maraton træningen. Annette har løbet altid - med og uden sin hund - og indtil hun startede i Sparta, var længste distance EN gang et 10 km - løb og ellers daglige 4-5 km, men først i Sparta rykkede det. Annette er vild med at løbe og være aktiv – "vores krop er skabt til at blive brugt". Hun glæder sig til at være med til at motivere andre og elsker teknikken bag løb, der er med til at gøre os bedre. Og så skal det være sjovt og med et smil på læben.
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/groups/402907059873647/