Dream Team træner tirsdag og torsdag. Den typiske løber på Dream Team løber 10 km på 55 - 60 min. Holdet vil varme op i et langsomt tempo for derefter at øge tempoet i henhold til programmet.

Overordnet træningsmål: Forbedring af tidligere præstationer (god løbeøkonomi) eller som debutant på forskellige distancer fra 5 km løb til maraton.

Træningsprogrammet er lagt an på, at man ud over tirsdag og torsdag træner én ekstra gang i ugen og gerne en lang tur.
Eventuelle spørgsmål til træningsplanen kan rettes til træner Bjarne på [email protected] eller træner Ina på [email protected]

Følg holdet på facebook: Sparta Dream Team

Covid-19: Holdet mødes hver gang ved Krudttønden. Der er mulighed for omklædning og opbevaring i Idrætshuset. Husk at holde afstand!

For dig der løber 10km på 55-60 min
Tirsdag og torsdag (Mødested: Foran indgang til Spartas klubhus)
Bente Ege
Bente er træner på Team Seksløberne, som træner i tempo 6:00 min/km mandag og onsdag. Bente er desuden fartholder på marathontræningen om søndagen og fartholder ved Spartas mange forskellige løb. Bente har været medlem af Sparta siden 2011 og har løbet mange maraton, et større antal halvmaraton og kortere løb. Hun lægger stor vægt på, at træningen skal være varieret, og at det skal være sjovt at komme til træning. Det sociale fællesskab på holdet, kombineret med at hjælpe løberne til at opnå forbedringer i forhold til deres løb er et fokusområde for Bente.
Ina Rasmussen
Ina er træner på Dream Team, som træner tirsdag og torsdag. Ina har været medlem i Sparta siden 2011 og har løbet mange maraton og et større antal halvmaraton og kortere løb. Hun lægger vægt på, at det skal være sjovt at komme til træning hver gang.
Sabina Louise Henningsen
Sabina er hjælpetræner på Dream Team.
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/groups/374802899287965/