Dream Team træner tirsdag og torsdag. Den typiske løber på Dream Team løber 10 km på 55 - 60 min. Holdet vil varme op i et langsomt tempo for derefter at øge tempoet i henhold til programmet.

Overordnet træningsmål: Forbedring af tidligere præstationer (god løbeøkonomi) eller som debutant på forskellige distancer fra 5 km løb til maraton.

Træningsprogrammet er lagt an på, at man ud over tirsdag og torsdag træner én ekstra gang i ugen, heraf gerne en lang tur.
Træningen for forår 2016 har som mål, at formkurven topper i maj-juni. I den efterfølgende periode handler det om at restituere, vedligeholde og udvikle formen.
Eventuelle spørgsmål til træningsplanen kan rettes til træner Bjarne på [email protected], træner Ina på [email protected] eller til hjælpetræner Stina Algot.
Følg holdet på facebook: Sparta Dream Team

For dig der løber 10km på 55-60 min
Tirsdag og torsdag
Bjarne Højegaard
Bjarne er træner for Dream Team, som træner tirsdag og torsdag og desuden med på vores Core Trænings Team. Bjarne har været medlem af Sparta siden 1998 og har rigtig meget erfaring om løb og skadesforebyggelse.
Ina Rasmussen
Ina er træner på Dream Team, som træner tirsdag og torsdag. Ina har været medlem i Sparta siden 2011 og har løbet mange maraton og et større antal halvmaraton og kortere løb. Hun lægger vægt på, at det skal være sjovt at komme til træning hver gang.
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/groups/374802899287965/