Holdet vil varme op i et tempo, der er langsomt for derefter at øge tempoet i henhold til programmet.

For dig der løber 10km på 50-55 min
Mandag og onsdag
Sarah Ven
Sarah har siden starten af 2011 været træner for Team MiddelFart, som træner mandag og onsdag. Hun er derudover træner for Spartas Basistræning om tirsdagen. Sarah holder sig fortrinsvis til kortere distance op til halvmaraton, men har dog løbet et maraton. Hun deltager i Spartas træneruddannelse og supplerende styrketræningsuddannelse. Løb på holdet bliver kombineret med styrke, teknik og leg, så kroppen kan holde til at træne. En gang imellem kan der snige sig en historietur ind i træningsprogrammet, hvor vi går på opdagelse i København. Træning skal være sjovt, socialt og udfordrende for hele holdet.
Søren Christian Lassen
Søren er træner for Team Middelfart mandag og onsdag. Søren har løbet på egen hånd i en årrække, inden han blev medlem i Sparta i 2015 og fandt ud af, at det er langt sjovere og giver langt bedre udbytte at løbe sammen med andre. Han har løbet adskillige halvmaraton og kortere løb og gennemførte sit første maraton i 2016. Søren lægger vægt på, at træningen skal være præget af godt humør og god stemning og samtidig indeholde udfordringer til at forbedre sit løb.
Hans Peter Aggebo
Hans Peter er tæner for Team Middelfart. Hans Peter begyndte at løbe med Sparta i 2014 og fandt ud af, at det var meget motiverende at løbe sammen med andre. Hans Peter har løbet mange halvmaratons og kortere løb og løb i 2018 sit første maraton. Hans Peter sætter pris på det gode fællesskab på holdet og værdsætter at hjælpe løbere med at nå deres mål med træningen.
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/search/str/sparta+team+middelfart/keywords_search