Team JP er en stor gruppe af løbere i Sparta. Team JP er for løbere, der kan løbe eller har potentiale til at løbe 10 km på 35 - 40 min, og de træner med fokus på distancer fra 5.000 meter og op til maraton.
Holdet vil varme op i et langsommere tempo for derefter at øge tempoet i henhold til programmet.

Tirsdag og lørdag trænes intervaller i et tempo på op til mellem 3:20 og 3:50 min/km, mens torsdagens tempotræning løbes i grupper på 4:00 – 4:30 min/km. Træningen om lørdagen starter kl. 10.00 fra Idrætshuset i sommerhalvåret og fra Rostadion i Bagsværd i vinterhalvåret.

På Team JP er der en velafbalanceret blanding af seriøst løb og hyggelige arrangementer. JP-løberne deltager i større og mindre konkurrencer både i ind- og udland, og derudover er der månedlige fællesspisningsarrangementer på forskellige caféer i nærområdet omkring Idrætshuset på Østerbro.

Følg Team JP på holdets hjemmeside: http://www.teamjp.dk/ og på facebook: JP Running Team.

For dig der løber 10km på 35-40 min
Tirsdag, torsdag og lørdag
Sigurd Brinck
Sigurd har løbet i Sparta siden 2008 og siden 2011 på Team JP. Sigurd er træner for Team JP, hvor han varetager træningen tirsdag og torsdag sammen med Christian og Jonatan. Sigurd er en af de hurtigere løbere på Team JP. Han har gennemgået en hurtig udvikling gennem en stædig tilgang til træning. Han motiveres og presser sig selv til opnå nye mål, og opfodrer andre JP-løbere til at gøre det samme. Desuden er vigtigt for Sigurd, at JP løberne oplever et seriøst træningsmiljø, hvor der stadig er plads til smil og glæde ved den daglige løbetræning.
Christian Suhr Frederiksen
Christian er træner på holdet og har tidligere været ungdomsløber i Bagsværd Løbeklub.
Jonatan Sandager Hansen
Jonatan er hjælpetræner på Team JP.
Se holdets træningsplan her
https://www.facebook.com/groups/12649480677/