Posted

Henriette meldte sig ind i Sparta, fordi hun savnede inspiration og nogen at løbe med. Det fik hun – og meget mere. 

Da Henriette meldte sig ind i Sparta, var det for at få ny inspiration. Hun kedede sig, når hun løb alene og fik ofte ondt, fordi hun trænede forkert. Det ændrede sig, da hun begyndte at løbe i Sparta.

Her fortæller Henriette om, hvad hun har fået ud af at løbe i Sparta.

Hvor længe har du løbet i Sparta?

– Jeg startede på begynderholdet for 1,5 år siden og har løbet lige siden.

 

Hvorfor meldte du dig ind i Sparta?

– Jeg ville gerne finde glæden ved at løbe. Jeg har i mange år selv forsøgt at løbe, men jeg endte altid med at få ondt et sted eller kede mig, så jeg havde aldrig rigtig lyst til at tage afsted. Derudover ville jeg gerne møde nogle nye mennesker, som jeg kunne dele en interesse med.

 

Hvilke hold løber du på?

– Jeg skifter lidt mellem nogle forskellige hold, alt efter hvordan jeg lige har det, og hvilke ture de skal ud på. Jeg løber som regel med Seksløberne eller Team Seksenhalv, men nogle gange er jeg også på Syveren, Team EM eller basistræningen.

Læs om Spartas træningshold her

 

 

Hvad laver I til træning?

– Til basistræning laver vi forskellige teknikøvelser, og nogle af de andre hold laver f.eks. trappetræning indimellem.

 

Hvordan har du udviklet dig som løber i den tid du har været i Sparta?

– Jeg har udviklet mig meget. For det første har jeg lært at løbe langt og fundet en stor glæde ved det. Jeg har opdaget, hvor fedt det er at løbe med andre, fordi det simpelthen føles mindre hårdt, når man snakker og griner samtidig. Jeg har også lært en masse om krop og kost i forbindelse med løb og fået en langt bedre teknik.

Hvad har du mere fået ud at at løbe i Sparta?

– Jeg har fået så mange gode venner og veninder. Faktisk er mine tætteste veninder nu nogle jeg har mødt i Sparta – det er ret fedt. Derudover har jeg lært en masse om mig selv, for når man rammer muren og vil stoppe, men man alligevel overkommer det og løber mod målet, er det en kæmpe sejr! Sparta har givet mig så mange venskaber, oplevelser, rejser og sejre allerede og det håber jeg fortsætter!

 

Hvordan bliver jeg medlem i Sparta?

Kunne du tænke dig at finde ud af, hvordan det er at løbe i Sparta, er du velkommen til at løbe med til vores træninger nogle gange, inden du melder dig ind.

Vores faste hold træner mandag – torsdag kl. 17.30 fra Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads 7, Østerbro. Der er mulighed for omklædning og bad.

Det koster 600 kr. i kvartalet at træne i Sparta, og for den pris får du ikke kun ubegrænset træning næsten alle ugens dage, men også gratis deltagelse i Spartas løb (betingelser gælder), gode rabatter, mulighed for at deltage i sociale arrangementer og meget mere. Spørgsmål vedrørende hold og start i klubben kan henvendes til [email protected]

 

Meld dig ind i Sparta her