Posted

Læs her, hvordan du som atletikudøver, løber, træner, forælder m.v. skal forholde til de gældende corona-restriktioner i Sparta.

 

Opdateret 18. december 

Restriktionerne, som er vedtaget af regeringen, gør sig gældende i Sparta på følgende måde:

  • Der er ingen adgang til indendørs faciliteter, herunder Spartas klubhus, hallen, vægtlokale og Idrætshuset. Undtaget herfra er atleter, der er en del af den øverste nationale liga eller konkurrenceniveau og derfor jf. DIF kan defineres som elite, samt ansatte i Sparta.
  • Der skal bæres mundbind i alle indendørs idrætsfaciliteter, dog ikke under aktiv idrætsudøvelse og i forbindelse med bad og omklædning.
  • Alle sociale aktiviteter i forbindelse med idrætsaktiviteter aflyses, herunder julehygge/fællesspisning/klubaftener m.m.
  • Sparta overholder forsamlingsloftet på maks. 10 personer gælder foreløbigt til den 3. januar, og det gælder for alle uanset alder

 

Løbehold

Alle løbehold og træningstilbud for breddemedlemmer er indstillet foreløbigt frem til 3. januar 2021.

 

Selvtræning eller online træning: Hverdagstræningen og Spartas øvrige træningstilbud for løbere er indstillet frem til og med 3. januar. Vi opfordrer medlemmer til at følge holdets selvtræningsplan. Der vil også være nogle hold, der tilbyder online træning.

 

Atletiktræning

 

Børn/ungdom: Alle børne- og ungdomshold holder juleferie indtil efter nytår.

Senior-grupperne: Det er kun atleter, der opfylder kravene for at blive defineret som den øverste nationale liga eller konkurrenceniveau og derfor jf. DIF kan defineres som elite, der pt. kan træne indendørs. Alle andre træner udendørs. Al træning i seniorgrupperne foregår med maks. 10 personer.

 

Retningslinjer for hal, vægtlokale og stadion

 

Hallen: Hallen er opdelt i zoner, og kun atletikgrupper med træningstid må træne i hallen. Man må IKKE opholde sig i hallen, hvis man ikke har træningstid, og man skal have forladt hallen, inden ens træningstid er slut.

Vægt: Man må kun bruge vægtlokalet, hvis man har træningstid. Det er vigtigt, at man spritter sine hænder samt vægte og udstyr af, når man har brugt det.

Stadion: Der er begrænset adgang til stadion. Stadion er ikke lukket, men vil fortrinsvis være forbeholdt atletikudøvere. Man har derfor kun adgang til at træne på stadion sammen med sit hold eller ifølge anvisninger fra sin træner.