Posted

Velkommen til Copenhagen Half Marathon, et halvmaraton i verdensklasse. Den officielle tilmelding er nu åben. Læs hjemmesiden her: https://cphhalf.dk/. Løbet afvikles søndag den 16. september.

Copenhagen Half Marathon er som det første løb i Norden blevet tildelt det Internationale Atletikforbunds kvalitetsstempel, IAAF Gold Label. IAAF’s Road Race Gold Label gives til kun løb, som er blandt verdens førende landevejsløb. Det kræver blandt meget andet en international elite af højt niveau og en fuldstændig afspærret rute. Med det prestigefyldte kvalitetsstempel bliver Copenhagen Half ét blandt verdens kun 8 nuværende Gold Label-halvmaratonløb. Vi håber, at også DU vil være med til at gøre løbet til verdensklasse.

Copenhagen Half Marathon er støttet af Nordea-fonden og arrangeret af Sparta Atletik & Motion og Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Sport Event Danmark, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og Wonderful Copenhagen.

Løbet er samtidig dansk mesterskab i halvmarathon, så som medlem af Sparta, deltager du gratis i løbet.

Bemærk, at alle medlemmer af Sparta, der gerne vil deltage i løbet, er sikret et startnummer.

Der kommer et særligt link til medlemmer, som tilmelder både til DM og til selve løbet. Dette link er ikke tilgængeligt endnu. Hold dig orienteret her på siden. Og HUSK, at du skal oplyse dit medlemsnummer, når du anmoder om et link til tilmelding.