Posted

Hvornår:
22. november 2019 – 29. november 2019 heldags Europe/Copenhagen Tidszone
2019-11-22T00:00:00+00:00
2019-11-30T00:00:00+00:00
Hvor:
Club La Santa, Lanzarote
35560 La Santa
Las Palmas
Spanien
Pris:
Ca. ?
Kontakt:
Klaus Qvortrup
Club La Santa - International Running Challenge @ Club La Santa, Lanzarote | La Santa | Canarias | Spanien

En gang om året tager Sparta på en uges ophold på Club La Santa på Lanzarote. Turen foregår i den uge hvor International Running Challenge afvikles (typisk sidste uge i november).

Program & praktisk information

Spartas La Santa-tur er en uges ferie med fokus på træning, løb og andre former for sport – tilbuddene og mulighederne er mange. Breddeudvalget tilbyder klubbens medlemmer at deltage i det uddannelsesprogram, der gennemføres for trænerne i motionsafdelingen.

Derudover deltager mange i International Running Challenge – et etapeløb over 4 dage med samlet distance på 48 km. Læs mere om det her:

https://www.clublasanta.com/da/sport-og-motion/events/international-running-challenge/international-runnning-challenge

Vi flyver fra Kastrup tidligt fredag morgen og rejser hjem fredagen efter. Nogle vælger at forlænge opholdet med en uge.

Vi bor normalt i lejligheder med plads til 3 eller 4 personer, så du kommer til at bo sammen med andre. Der er køkken i lejlighederne, og supermarked og restauranter i området.

Tilmelding

Vi reserverer så mange pladser som muligt (normalt 90 – 100). De tilbydes i første omgang til Spartas trænere i motionsafdelingen og til dem, der har deltaget tidligere år. Ledige pladser bliver udbudt på hjemmesiden.

Får man ikke plads på turen med Sparta, kan man altid selv booke sit ophold direkte hos Club La Santa. Find mere info, priser og praktisk information om Club La Santa på www.clublasanta.dk